Om prosjektet

Historikk Jondalstunnelen:

Jondalstunnelen åpnet 08. september 2012 kl 00:00.

Fra samme dato ble Jondalstunnelen en del av bompengeprosjektet til Folgefonntunnelen. Kunder måtte tegne avtale med Folgefonntunnelen for å få avtale for Jondalstunnelen. Fra 13.08.13 kunne du tegne avtale for kun Jondalstunnelen.

Den 15.06.16 kl 12:00 ble innkrevingen på Folgefonntunnelen avsluttet, etter 15 års drift. Jondalstunnelen overtar brikkene og avtalene, og viderefører driften for Jondalstunnelen sin bomstasjonen.

Om prosjektet

Jondalstunnelen ble bygget mellom Nordrepollen i Kvinnherad kommune og Skiparvik/Torsnes i Jondal kommune. Prosjektet skaper et nytt veisamband fra Jondal mot Kvinnherad i sør, og videre via Folgefonntunnelen østover mot Odda og E134 Haukeliveien. Jondalstunnelen åpner også for et nytt sambad mellom Odda og Bergen.

Prosjektet består av Jondalstunnelen på ca 10km og tilførselsveier på begge sider av tunnelen. Her inngår Torsnestunnelen på 580meter, tre broer og samleveier.

I tillegg er Nordrepolltunnelen utvidet og oppgradert.

For mer informasjon se http://www.vegvesen.no/Vegprosjekter/jondalstunnelen

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden!

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden! Du bruker en nettleser som ikke støttes av dette nettstedet. Dette betyr at noen funksjoner ikke fungerer som de skal. Bruk eller oppgrader / installer en av de følgende nettlesere for å dra full nytte av dette nettstedet.
- Takk!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux